Glassig fika/mellanmål

Bananglass med kanel och/eller kardemumma

Ca 1 person

Ingredienser
två medelstora bananer
1/2 tsk kanel
1 nypa kardemumma
Hackade nötter att toppa med (frivilligt)

Tillagning:
1. Skala bananerna och frys de i 3-4 timmar på en tallrik eller i en papperspåse.
2. Ta ut och blanda dem snabbt i matberedaren eller med en stavmixer tills de ser lite smuliga ut.
3. Tillsätt kanel och kardemumma efter smak.
4. Fortsätt att blanda tills strukturen liknar glass.
5. Skopa ut med en glass-sked och servera toppat med t. ex hackade hasselnötter

Snabbt, gott och lätt! :)





Kommentarer
Postat av: Anna Maria

Häftigt att man kan göra så här med banan - måste jag testa!

2011-11-29 @ 10:42:00
Postat av: Anna Maria

Häftigt att man kan göra så här med banan - måste jag testa!

2011-11-29 @ 10:42:08
Postat av: Anna Maria

Frysta bananer - tänk att det kan bli "glass" av det!

2011-11-29 @ 11:50:53
Postat av: Anna Maria

Varför syns inte mina kommentarer i bloggen? När jag skickat en kommentar syns dock alla gamla jag gjort innan... Men inte i själva bloggen sedan?

2011-11-29 @ 11:53:40
Postat av: Annellisaa

du det lät riktigt gott:)

2011-11-29 @ 12:07:13
URL: http://annellisaa.blogg.se/
Postat av: frida

Ja det är värt att testa, faktiskt gott :)

2011-11-30 @ 15:13:39
Postat av: Juliiiia

Mums!!! måste provas!

2011-12-07 @ 15:44:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0